Word partner

Elk jaar in tweede weekend van september openen tijdens Open Monumentendag Deventer tientallen monumenten hun deuren voor publiek. Open Monumentendag Deventer verbindt mensen met monumenten en laat zien dat de verhalen en schoonheid van monumenten een verrijking voor onze leefomgeving en voor onszelf zijn.

Open Monumentendag Deventer wordt georganiseerd door erfgoedorganisatie Deventer Verhaal. Zij werkt, in opdracht van gemeente Deventer, samen met monumenteneigenaren, -beheerders, -liefhebbers, vrijwilligers en andere erfgoedinstellingen in de gemeente Deventer.

 

Deel je onze visie? Meld je dan aan als partner!

 

Word partner
Monumenten zijn van grote waarde en betekenis voor de samenleving. Ze laten de continuïteit en de complexiteit van de geschiedenis zien. Ze geven een identiteit aan een plek en verbinden ons met die plek. Monumenten leren ons over het verleden en het heden en kunnen tegelijkertijd een inspiratiebron zijn voor de toekomst. Sterker nog, ze dragen bij aan ons welzijn.

Sponsorpakketten
Deventer Verhaal biedt voor Open Monumentendag Deventer 2023 diverse sponsormogelijkheden aan. Met jouw sponsoring zorg je ervoor Open Monumentendag Deventer een groot en breed publiek bewust kan maken van monumenten en zo de belangstelling en de waardering voor monumenten kan vergroten.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de mogelijkheden waarop jouw organisatie Open Monumentendag Deventer kan ondersteunen? Mail naar openmonumentendag@deventerverhaal.nl of bel met Monique Wezenberg, projectleider Open Monumentendag, via telefoonnummer 0570-855 950.

Open Monumentendag Deventer 2023 is een initiatief van erfgoedorganisatie Deventer Verhaal en is mede tot stand gekomen dankzij financiële steun van Gemeente Deventer en NV Bergkwartier en de landelijke Vriendenloterij Open Monumentendag.